Städfirma i Nacka

Det behövdes en städfirma för att få ordning och reda och välstädat på kontoret. Vi är så belåtna med denna städfirma och vill föra ordet om dem vidare till er! Städfirman hjälpte oss med storstädning, dammsugning, golvvård, tvätt av textilier samt byten av gardiner. De gjorde ett fantastiskt jobb och vi kan varmt rekommendera dem! 

Vi, vilka är det? Jo, det är vi 20 i personalen som arbetar på detta kontor. Vi har haft problem med att det aldrig är någon av oss som hinner städa för vi har så mycket andra viktigare saker att göra på dagarna. Men efter ett tag så märker man att det ser ut som skam överallt när ingen tar ansvar. Det var därför en mycket bra idé som chefen hade, att vi skulle anlita någon städfirma i Nacka och att det blev just denna städfirma beror på att vår chef visst kände någon som vänt sig till dem och var nöjda, och då blev det så att de kom hit och städade och redan när de hade varit här första gången och städat så kände vi att detta var den rätta firman för oss och de behov vi har här på vår arbetsplats. De städar alltid noggrant och effektivt så att vi aldrig behöver oroa oss för städningen, utan kan fokusera på vår egentliga arbetsuppgifter. 

Det finns städfirmor som städar snabbt och slafsigt utan att vara noggranna, men denna firma gör alltid ett noggrant jobb med stor omsorg. Det kommer inte finnas något ställe som de har missat att städa på och de ger alltid tips om hur man kan hålla ordning och reda på sin arbetsplats. Vi är så glada för att vi kom i kontakt med denna städfirma och rekommenderar er verkligen att göra detsamma. Tackar för att ni läste om det här!