Hur är det att vara snickare?

Hej, jag arbetar som snickare i Bromma och jag tycker det ar jattekul! Jag har alltid varit intresserad av byggnader och hur de fungerar, och som snickare far man jobba med detta dagligen. Man far också jobba mycket praktiskt och fysiskt, och detta passar mig perfekt. Jag trivs mycket bra med mitt jobb och kan inte tänka mig något annat! Snickare är ett fantastiskt yrke för den som gillar att jobba med händerna och är lite tålig. Man arbetar ofta i slutna utrymmen, så man måste klara av att vara ensam ibland. Det finns mycket olika arbetsuppgifter inom yrket, från grundläggande arbeten till mer avancerade, och detta gör att man aldrig tröttnar. Jag kan varmt rekommendera yrket till alla som är intresserade av byggbranschen! Vad tycker du? Skulle du kunna tänka dig att bli snickare? Dela med dig nere i kommentarerna om vad du anser:

Kommentar från Emil: Detta låter kul och intressant! Jag har alltid varit intresserad av hus och hur de byggs, så detta verkar som ett perfekt yrke för mig. Jag ska definitivt titta närmare på detta!

Kommentar från Linnéa: Det låter ju fantastiskt! Jag gillar också att jobba praktiskt och fysiskt, så detta låter precis som något för mig. Jag ska absolut titta närmare på detta yrket! Snickare verkar vara ett mycket intressant och utvecklande yrke!

Kommentar från Stina: Jag har alltid varit lite av en handyman och älskar att jobba med händerna. Snickare låter som ett perfekt yrke för mig! Man får verkligen jobba med det man brinner för, och det är ju inte alla som har den lyckan. Jag ska absolut titta närmare på detta yrket!

Det är klart att det finns lite nackdelar med yrket, som allt annat. Man måste vara beredd att jobba mycket och ofta långa dagar. Men go for it!!!