Hjälp av Mr Woodchuck

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag vet att många av er har haft frågor och vårt golv, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om det här med golvslipning i Linköping med omnejd. Jag och min man fick företaget Mr Woodchuck rekommenderat till oss utav en kollega till mig, och vi valde därför att anlita just dem när det kommer till vårt golv. Vi var först inne på att lägga ett helt nytt golv, men kände sedan att golvslipning var ett bättre alternativ för oss. Vi hade trägolv i hela vår lägenhet, och kände därför att en golvslipning skulle ge vårt hem en uppfräschning. Personalen hos Mr Woodchuck är helt otroligt duktiga på det här med att skapa en bra kundkontakt. Jag och min man kände oss direkt väldigt sedda av företaget, och kände oss även väldigt trygga och bekväma. Personligen fick vi en otroligt bra relation till företagets personal, vilket var otroligt uppskattat från vår sida. Mr Woodchucks anställda arbetade under hela processen med våra önskemål, behov och förutsättningar för att kunna ge oss det resultat som vi var ute efter. Kvalitet och noggrannhet är vad som präglar hela detta företag, och då personalen även arbetade med effektivitet och engagemang, blev resultatet helt fantastiskt. Det känns nu som om vi har ett helt nytt golv. Det är så otroligt skönt att slippa vår gamla, slitna golv, och nu istället ha ett fint och nyslipad golv.

Detta projekt har verkligen gett hela vårt hem ett stort lyft. Jag är otroligt glad och tacksam över den hjälp och service som vi fått av företagets personal, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Kvidinge, Linköping, Norrköping eller Söderköping med omnejd att vända er till just Mr Woodchuck.